SULJE VALIKKO

 

Yleiset toimitusehdot

Toimitusehdot ovat voimassa 1.3.2022 alkaen.

Yleistä

Jälleenmyyjä -verkkokauppa on Porvoon Kirjakeskus Oy:n ylläpitämä ja hallinnoima verkkokauppa osoitteessa https://retailers.kirjakeskus.fi/login.php.

Toimitusehdot

Jälleenmyyjä sopii osto- ja maksuehdoista kustantajien kanssa. Kustantajat ilmoittavat asiakkaidensa kanssa sopimansa ehdot Porvoon Kirjakeskukselle.

Kirjakeskus pidättää oikeuden asettaa asiakkaan toimituskieltoon maksamattomien laskujen vuoksi.

Yhteystiedot

Sähköposti: tilaukset@kirjakeskus.fi

Puhelin: +358 20 166 2222, arkisin klo. 8.00-16.00. Jonotus on maksuton.

Yhteydenotot toivomme ensisijaisesti sähköpostitse.

Asiakaspalvelu, laskutus:
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo


Logistiikka:
Porvoon Kirjakeskus Oy
Teollisuustie 4
06150 Porvoo

Puhelin:
+358 20 166 2222

Tilausvahvistus

Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Jos asiakkaalle ei tule tilausvahvistusta, tilaus ei todennäköisesti ole onnistunut, tai annetussa sähköpostiosoitteessa on ollut virhe. Kehotamme tällaisessa tilanteessa ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun asiakas on tehnyt tilauksen ja saanut sähköpostiin tilausvahvistuksen.

Toimitustavat

Toimitustapa valitaan asiakkaan toimitustavan mukaisesti, ja Kirjakeskus pyrkii valitsemaan kulloistakin toimitusta vastaavan parhaan toimitustavan.
Pikkupaketit toimitetaan postilaatikkoon. Jos niitä ei saada mahtumaan postiluukusta / postilaatikkoon, eikä paikalla ole henkilöä ottamassa lähetystä vastaan, jätetään vastaanottajalle saapumisilmoitus ja lähetys on noudettavissa lähimmästä noutopaikasta.
Kun tilaus on otettu käsittelyyn, saa asiakas siitä ilmoituksen sähköpostitse. Jos lähetys on lähtenyt pakettina, on viestissä ilmoitettu seurantatunnus, jolla pääsee seuraamaan lähetyksen kulkua. Jos tuotteet on tilattu pakettiautomaattiin, ilmoitetaan paketin saapumisesta tekstiviestillä. Paketin noutamiseen tarvitaan viestissä olevaa koodia, joten viesti tulee säilyttää. Asiakas vastaa antamansa toimitusosoitteen oikeellisuudesta.

Maksutavat

Tilaukset ja toimituskulut maksetaan laskulla, jälleenmyyjän ja kustantajan sopimien ehtojen mukaisesti.

Toimituskulut

Toimituskulut veloitetaan toteutuneen mukaan, elleivät kustantaja ja jälleenmyyjä ole sopineet rahtivapaista toimituksista.

Hinnat

Tuote myydään tilaushetkellä verkkokaupan sivulla ilmoitettavalla hinnalla. Hinnat ovat Kustantajan Kirjakeskukselle ilmoittamia asiakaskohtaisia hintoja.

Toimitusaika

Toimitamme tilaukset asiakkaan toimituspäivän mukaisina päivinä. Jälkitoimitukset toimitetaan tilattujen tuotteiden saapumista seuraavana asiakkaan toimituspäivänä.

Laskut

Kaikki toimitetut tuotteet ovat kustantajan omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu. Laskut muodostuvat aina kootusti maksuehtokohtaisesti, kustantajan ja jälleenmyyjän sopimien maksuehtojen mukaisesti.

Kirjakeskus lähettää toimitetuista tuotteista laskun ensisijaisesti sähköisesti. Laskuihin sovelletaan Kustantajan ja Ostajan välillä sovittua maksuehtoa ja kulloinkin voimassa olevaa korkolain mukaista vahvistettua viivästyskorkoa. Kirjakeskuksella on oikeus periä Ostajalle mahdollisesti lähetettävistä maksumuistutuksista maksumuistutuslisä. Ellei Ostaja maksumuistutuksista huolimatta suorita sovittua kauppahintaa kokonaisuudessaan, on Kirjakeskuksella oikeus siirtää avoin saatava perintään.

Palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Jälleenmyyjällä on palautusoikeus ainoastaan jos siitä on sovittu kustantajan kanssa.

Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikelpoinen ja käyttämätön. Palautettavan tuotteen mukana tulee olla tiedot tilauksesta, jolle palautus kohdistuu (tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä tilausnumero). Nimettömiä palautuksia emme voi käsitellä.

Väärin toimitetuista tai virheellisistä tuotteista tulee reklamoida viipymättä asiakaspalveluumme. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla oikean, virheettömän tuotteen. Reklamaatioissa tilausten perumisissa ja palautuksiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun, tilaukset@kirjakeskus.fi. Tuotepalautukset lähetetään alla olevaan osoitteeseen.

Porvoon kirjakeskus Oy
ASIAKASPALAUTUS
Teollisuustie 4, laituri 2
06150 Porvoo

Yrityksen vastuu ja vastuun rajoitukset

Kirjakeskus ei vastaa yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta toimituksen viivästymisestä. Kirjakeskus ei vastaa tuotteiden virheellisen toimituksen, virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä kustannuksista.

Kirjakeskus pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta.

Kirjakeskus toimii hyvän kauppatavan mukaisesti ja noudattaa toiminnassaan Suomen lakia. Asiakkaan ja Kirjakeskuksen väliset riitatapaukset ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Kaikissa toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa pyydetään asiakkaita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Force majeure

Kirjakeskus ei ole vastuussa toimituksen viivästyksestä tai estymisestä, mikäli syy tähän on Kirjakeskuksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka, kuten tavarantoimitukset estävät sääolosuhteet, luonnonmullistus, sota, onnettomuus, tuonti- tai vientikielto, viranomaisten päätös, liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen tai estyminen, työtaistelutoimenpide tai muu vastaava Kirjakeskuksen tai aiemman myyntiportaan toimintaa estävä seikka.

Asiakasrekisteri ja tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot